Dondurmanın Yararları 

Dondurma, 7’den 70’e herkesin severek tükettiği bir yiyecektir. Dondurma çoğu insanın yaz aşkıdır. Yazın serinlemek amaçlı tüketilen dondurmanın içeriğini biliyor musunuz? Dondurma tükettikten sonraki haz ve enerjinin kaynağı ne acaba? Dondurmanın faydaları hakkında bilgi sahibi değil misiniz? O zaman doğru yerdesiniz ve okumaya devam edin!Sadece bir Magnum, günlük enerji ihtiyacımızın ne kadarını karşılaşabilir ki? Ya da bir dondurmanın ne kadar faydası olabilir ki diyorsanız, bu düşüncenizden kurtulmalısınız.
Dondurmanın Faydaları
* Büyük bir enerji kaynağıdır. Vücudu canlı tutmaya destek olur.
* İçinde bolca mineral ve vitamin barındırır. Vücut ihtiyaçlarını karşılar.
* Vücut kaslarının düzenli bir şekilde işleyiş yapmasına destek olur.
* Gebelerde, mide bulantısı zamanlarında tüketilirse, bulantıyı keser.
* Bademcik tedavisine yardımcı olur. Şişlikleri azaltır.
 
Evet, dondurmanın faydalarını saymakla bitiremeyeceğiz. Bu liste uzadıkça uzar. Biraz da bu faydalardan yararlanırken dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsedelim. Örnek verecek olursak ;
*Tamamen hijyenik tesislerde üretilmiş olduğundan emin olun!
*Kullanılan katkı maddesi ve ne kadar kullanıldığı hakkında bilgi edinin. Anormal bir durum varsa tüketmeyin!
*Dondurma yapımında kullanılan sütün tamamen pastörize edilmiş olmasına dikkat etmelisiniz!
Bu birkaç hususa dikkat ederseniz, gönül rahatlığı ile dondurmanın faydalarından yararlanabilirsiniz. Biliyorsunuz ki dondurmalar bir süt ürünüdür. Süt ve süt ürünleri ise, çabuk bozulma potansiyeline sahiptirler. Siz siz olun, dondurma üretiminde tarihi geçmiş ya da iyi pastörize edilmemiş sütler ile imal edilmiş dondurmalara itibar etmeyin. Sağlığınız bizim için önemli.
Şu an aklınıza dondurmaların ne kadar besleyici olduğu ile ilgili soru takılmış olabilir. Dondurma A, B, C, D, ve E grubu vitaminlerle birlikte kalsiyum, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, demir ve çinko gibi mineraller barındırıyor. Yani eğer bir Magnum tüketiyorsanız, gözünüz arkada kalmasın!
Anne ve babalara tavsiye! Çocuğunuz süt tüketmiyor mu? Sütü sevmiyor mu? Ona dondurma tükettirin ve sütü daha eğlenceli ve lezzetli bir şekilde tüketsin. Bir yandan da vitamin ve minerallerden mahrum kalmasın!
 
Bahsettiğimiz gibi, dondurmaların faydaları say say bitmiyor. Ayrıca Magnum Store ile kendi Magnum’unuzu yaratma hazını da yaşayın. Magnum’u tadın ve sonuna kadar hazzı hissedin. Vitamin, mineral, tat ve haz ! Kulağa hoş geliyor değil mi ? Dondurmanın faydaları sizleri doruklara çıkartacak ! Magnum, sizlere bu muhteşem tadı ve hazzı verebilmek için yıllardır çalışıyor. Dondurma tüketin ve hayatın tadını çıkartın ! Dondurma faydalarını da unutmayın !