Limonatta Bitez Bodrum – Bodrum Kahvalti – Bitez Limonatta

Bodrum Limonatta
Bodrum Bitez Limonatta 
Bodrumda Kahvaltı

Limonatta Bitez

Merhaba;
Biliyorsunuzdur belki gezip dolaşmayı eşsiz lezzetler tanıtmayı farklı ve ilginç mekanlar tanıtmayı severim ,
 Bodrum Bitez’de yeralan Limonatta‘dan söz etmek istedim, Foursquare’de baktığımda Bodrumun en iyi kahvaltısında söz ediliyor. Bende bu konuda izlenimlerimi paylaşayım.
Hatırlayanlar bilir daha önce kahvaltı konusunda Havva Anayı Tanıtmıştım, lezzet, menü uyumluluğun dan söz etmiştim, Şimdi sıra Bitez’de yer alan Limonatta’da evet geçen hafta hafta sonu oradaydım, havva ananın tam aksine çok şık kahvaltılıkları hoş görünen bir görünümü var ama kahvaltıdan kasıt yalnızca şıklık mıdır ? kimilerine göre hem şıklık hem sunum hemde kalite ağır basar , kimileri lezzeti de ön planda tutar , yani seçenek eğer köy kahvaltısıysa zaten konsept icabı şıklık aranmaz yani havva ana ile limonattanın ayrımı tamda burada başlıyor, Havva ana daha çok mistik köy kahvaltısı hizmeti verirken Limonatta daha çok international kahvaltı hizmeti veriyor.

bitez-limonatta
Bodrum Bitez Limonatta

   Ara sıcaklar çok iddialı değildi masaya sıcak olarak küp patates kızartması konuldu, yaklaşık 12 kişiydik 12 kişi için 3 adet ufak patates kızartması kondu, çeşit çeşit reçeller , aslına bakarsanız fiyat ve menün çeşitliliği orantılı değildi,
   Keşke kahvaltıda sürülebilir çikolataya da yer verilseydi, kızım aç kalmayacaktı o zaman :)bence bal kaymak tarzında bir varyasyonla çeşitlendirilebilir ayrıca sıcaklar da omlet veya menemene yer verilebilir, yada sanıyorum bunlar vardı ama biz grup olduğumuz için atlanmış olabilir, ama fiyatı tam olarak ödediğimizi belirtmeden geçemeyeceğim.
Grup olarak giderseniz gideceğiniz zaman eksik gitmeyin rezervasyon yaptığınız kişi sayısı kadar ödüyorsunuz. mutlaka belirmek istiyorum bunu bu durum bizim grubun pek hoşuna gitmedi.

Bana sorarsanız mistik bir ortam arıyorsanız , yöresel lezzetleri bir kahvaltıda görmek isterim derseniz Havva ananın daha ağır basacağı kanaatindeyim, her iki mekanda da kişi başı kahvaltı 25 tl sanıyorum, havva anada biraz daha ucuz olabilir.
Ama yöresel değilde , hayvan severim, Bodrumda mandalina ağaçlarının altında kahvaltı etmeliyim, şık sunumlu tabaklarda reçele ekmeğimi sürüp de keyif yapayım derseniz Limonattayı deneyebilirsiniz. Kahvaltı sonrası mutlaka kahvenizi için şık sunumlu bir tahta tepside yanında nefis Alaçatı kurabiyesi ve lokumuyla geliyor sanırım bizim grup olarak en çok sevdiğimiz şeyde kahve sunumları oldu,

Bodrum limonattanın çok ama çok zor bulunan adresi iyice sorun derim zor bulunuyor gerçekten
Hacı Bayram Mevkii Pınari Cad. No:26 Bitez telefon numarası ; 0 539647 3885 rezervasyonsuz gitmeyin.

Bodruma gelirseniz balık ve meze yemek isterseniz mutlaka gidin dediğim Komodora güvenerek gidebilirsiniz hizmet yiyecek kalitesi mükemmel.
Şık olmasa da çok içten beklesen de beklediğine değecek lezzette ve incelikte yiyecekler ile Havva Ananın yerini de tavsiye ederim
Bodrumda neler yapılır diyorsanız bu yazımı da es geçmeyin Tıklayın , Buradan mutlaka dondurma alın
Mandalina Ağaçları Arasında kahvaltı
Bitez Bodrum Limonatta
Limonatta Bitez