Carte d’Or Krem Şanti ve Sos Ürünleri

Çikolata ve sade çeşitleri ile dondurmanıza çok güzel bir şekilde yakışacak. Dondurmaları, kekleri süslemenin en kolay ve en lezzetli yollarından birisidir. Çikolatalı sosu ise her zaman kullanmak isteyeceksiniz. Krem şanti yan ürün olarak soslara göre daha fazla kullanılmaktadır. Krem şanti aslında bakılırsa çok fazla tüketilmeyen bir çeşitti. Fakat bu serisinden hem ikili boy hem de dörtlü boy olmasından dolayı insanlar yönelmeye başladılar. Lezzet açısından bakarsak eğer, gerçekten yorumlar çok iyi.
Carte d’Or Sade krem şanti; Toz karışımı sayesinden hazırlanması çok kolaydır. Tatlıların yanı sıra kışın meyve salatalarında kullanılabilir. Hazırlanışı pratiktir. Temel malzeme süttür.
Carte d’Or sade krem şanti orta boy; Diğer krem şantilerden hiçbir farkı yoktur. Sadece boyutu büyüktür. Eğer aileniz 4 kişiden fazlaysa bu kremayı almanızda fayda var.
Carte d’Or çikolatalı sos; herkesin çok sevdiği çikolata şimdi de sos olarak üretiliyor. Eğer herhangi bir şey yiyorsanız ve canınız tatlı bir şey çektiyse bu sosu üzerine koyabilirsiniz. Gerçekten diğer hazır soslara göre çok fazla satılıyor. Alıcıların tek bir şikâyeti ise yoğunlunun biraz fazla olması ve akıcılığın daha fazla olmasını istiyorlar. Eğer yoğunluğu biraz daha az olursa dünyada bir numara olacağını söylüyorlar.
Carte d’Or karamel sos; Karamel sosu diğer hazır soslara göre biraz farklı. Her yerde güzel gitmeyen bu sosu çok fazla insan sevse de çoğunluğu bu sosu sevmiyor. Sevilmesinin bir nedeni sade bir yiyeceğin üstüne dökülürse görüntü olarak insanları çekiyor. Lezzetine gelecek olursak eğer yoğunluğu çok olan bir yiyeceğe döküp yemeye kalkışırsanız bundan hoşlanmayabilirsiniz. Fakat sade bir yiyeceğin üstüne döküp yemeye kalkışırsanız gerçekten hem lezzet açısından hem de görüntü açışından muazzam bir zevk alacaksınız.
Carte d’Or orman meyveli sosu; Hazır soslar arasından en az tüketilen soslardan bir tanesidir. Sebeplerinden bir tanesi bütün orman meyvelerinin bir arada bulunup sos yapılmasıdır. Diğer bir sorun ise görüntü. Lezzeti karmaşık olduğu gibi görüntüde çok karışık koyu bir renk gözüküyor. Artı yönleri ise az var. Sosun akıcılığı diğer hazır soslara göre çok hızlı akıyor. Fakat yine müşteriler bu sosu çok fazla beğenmiyor.
Soslar arasından en çok göze batanı ve alıcılar tarafından en çok beğenilen sos çikolatalı sos olmuştur. Hem lezzet açısından hem de görüntü olarak diğer soslara göre çok daha fazla tercih edilmiştir. Akışkanlığı biraz daha fazla olsa dünyada bir numara olacak.