Annelik hata yapa yapa öğrenilir.

Beni takip edenler ile daha önce paylaşmıştım makale arkadaşı uygulamasını, ilk makale arkadaşım sevgili Banu CONKER 
Banu’nun harika bir web sitesi var, çok farklı bir içeriği ve dopdolu bir hayatı yaşayan, kendini anlatan azmini ve çabalarını paylaşan, bir an bile boş kalmayı sevmeyen sürekli araştıran, kendini geliştirmeye çalışan bir anne ve bir kadın …
Banu pek çok eğitim almış, başta kişisel eğitim olmak üzere , astroloji , masaj, reiki ve daha sayamadığım dolu dolu eğitimler; şu anda nefes koçluğu ve yaşam koçluğu yapıyor… Ayrıca güzel kızının harika annesi .
Banu kendini nasıl tanıtıyor ayrıntıları için bir tık yeter
Bi’ Tutam Tuz’da pek çok deneyimi ve eğitimiyle dolu harika bir site özellikle kilo vermek üzerine’de pek çok makalesi bulunmakta … yani herkese göre bir şey var ziyaret etmenizde fayda var..
Banu’nun bir makalesini sizlerle paylaşmak istiyorum… keyifle okumanız dileğiyle …
Anneler günü…
Ben 13 yıllık anneyim.  13 yıl önce kızımı doğurdum ve hayattaki rollerime bir de annelik eklendi. Yıllar içinde anne olmanın sadece doğurmak ve dünyaya bir çocuk getirmekle olmayacağını anladım.
Annelik sadece çocuğu yedirmek değil, sadece giydirmek de değil. Geceleri üstünü örtmek, hastayken ilacını vermek, uyutmak değil.
Annelik bunların hepsi ve dahası…Annelik çocuğunu büyütmek demek. Aslında çocuğunu büyütürken, aynı zamanda büyümek demek. Annesinin büyütme tekniklerini, kendindeki sonuçlarını gözden geçirmek, çocuğunu büyütürken ona göre bir yol seçmek demek.
Annelik çocuğuna sahip olmak değil, ona değer vermek demek, onun birey olduğunu kabul etmek, karakterine önem vermek, onu dinlemek, duyduklarına saygı göstermek demek.
Annelik kendini her gün, her an geliştirmek, öğrenmek, öğrenmek ve öğrenmek demek. Annelik doktoru dinlerken çocuğunu tanımanın farkını ortaya koymak demek. Ekol, okul, annelik sanatı kitaplarını okuyup, okuduklarını çocuğuna göre bir süzgeçten geçirip ona göre annelik yapmak demek.
Annelik uzun süredir ekonomiyi canlandırmak için kutlanan günlerden biri oldu. Anneliğin önemini ortaya çıkartmak için kutlanan gün artık her şeyi olan annelere ne alınacağı konusu günlerce düşünülerek geliyor, bir çırpıda kutlanıyor ve bitiyor, ama annelik her gün ve her an devam ediyor.
Banu CONKER Bİ’ TUTAM TUZ